#2Vopsire MDF

Serviciile de prelucrare pentru MDF impreuna cu tehnologia de vopsire de ultima generatie asigura realizarea unor elemente rafinate si elegante de mobilier.
Fie ca sunt placari de pereti, panouri decorative sau componente integrate in mobilier, rutarea 2D sau 3D si finisajele multiple permit realizarea unor fronturi de MDF cu modele si volumetrii moderne.
Pentru mobilier cu placi din MDF prelucrate se supraliciteaza valentele materialului pentru a se justifica pretul mai mare al produsului comparativ cu pal-ul melaminat.

Trebuie sa retinem ca mdf-ul este o placa aglomerata (denumirea se gaseste explicata oriunde) care prin compozitia sa permite prelucrarea riguroasa in volum iar suprafata ramane suficient de neteda pentru a se putea vopsi, infolia sau furnirui…
Cu cat aducem mai multe prelucrari unei placi aglomerate cu atat trebuie sa fim mai atenti la limitele sale.

Mdf-ul se prelucreaza mai bine decat pal-ul pentru ca este mai dens, iar in timpul prelucrarii nu produce aschii. Folosim acest material oriunde in casa, incepand cu living-ul si terminand cu mobilierul pentru bai. In bai este folosit mdf-ul vopsit sau cel furniruit si lacuit.

Atentie! Rezistenta mobilierului nu consta in faptul ca este fabricat din mdf, ci consta in faptul ca este vopsit. Mdf-ul nu este rezistent la umezeala, ba din potriva, daca nu este prelucrat si tratat corespunzator absoarbe umezeala si se deterioreaza rapid. Pentru a obtine un produs rezistent la apa trebuie sa respectam un process tehnologic destul de complex, cu ajutorul caruia obtinem un strat protector.

Propunere coloristica:

Propunerea coloristica a fost intotdeauna o caracteristica specifica IVE.
IVE poate produce toate culorile definite de Regulament si Standardele Internationale. Precum si culorile standard, compania ofera colectii de culori speciale pe baza trendurilor si a utilizarii pe piata. Sprijinul oferit de IVE include dezvoltarea de culori personalizare pentru a da o distinctie unica produselor tale. Culorile standard, selectiile de culori si modelele personalizate, fac referire la faptul ca nu exista limite pentru potentialul de culoare si serviciile oferite de IVE


Color Trend Habitat

New Master Chroma

PS87 Line

Colori del Mobile


Master Color (NCS)

Mazzetta British Standard

RAL 841GL

Master Industry

Culori in trend:

ExtremeDesign, in urma parteneriatului cu producatorul de vopsele premium pentru mobilier IVE Italia va propune, in afara de colectiile clasice (RAL, NCS etc), o paleta coloristica unica, dezvoltata impreuna cu designeri de culoare si specialisti in studiul trendurilor coloristice de la universitatea de la Milano. Utilizarea unor noi scheme de culori, care vor fi in trend in urmatorii ani, este un aspect extrem de important in designul de mobilier.
Noi va putem oferi culorile viitorului astazi.

TRX Director Web
extreme design, extremedesign, xtremedesign, extremedesign.ro, productie publicitara galati, productie publicitara romania, productie publicitara, productie publicitara braila, publicitate, colant, adeziv, forex, cnc router, cnc router galati, vopsire mdf, prelucrare mdf, vopsire mdf galati, prelucrare mdf galati, mdf galati, mdf braila, cnc router, cnc router galati, cnc router braila, caseta luminoasa, casete luminoase, reclama galati, agentie reclama galati, agentie productie publicitara galati, reclama gratis galati, reclame galati, promovare firme galati, banner, litere volmetrice, autocolant, colantare auto, colant auto, parasolare auto galati, sablare galati, geam sablat, prelucrare imagine galati, prelucrare imagini, prelucrare imagine, materiale publicitare, print outdoor de mari dimensiuni, print outdoor, print de mari dimensiuni galati, print de mari dimensiuni, inscriptionare pvc galati, inscriptionare pvc, inscriptionare autocolant pvc, inscriptionare autocolant, firme luminoase, firme luminoase galati, firme luminoase braila, productie publicitara ieftina, materiale publicitare galati, creatie publicitara galati, creatie publicitara, panouri publicitare, casete luminoase, volumetrie, autocolant cutter, sablat, imprimare termica, cutter plotter, cuter ploter, copertine, printuri digitale galati, prelata barca, prelata camion, productie si instalare, cristi